Конкурс відеоблогів для старшокласників

     Кафедра культурології Українського католицького університету запрошує учнів 8-11 класів до участі у конкурсі відеоблогів «Ровесники тисячоліття: Капсула часу»

     Ми пропонуємо тобі спробувати сили у конкурсі короткого відео (до 5 хвилин), яке можна зняти на мобільний телефон чи планшет, щоб задокументувати свою капсулу часу і розповісти свою історію: як це, бути “ровесником тисячоліття”, рости і змінюватися разом з ним?

     Ставши учасником конкурсу, ти отримаєш нагоду поспілкуватися з українськими кінорежисерами, відвідати їх майстер-класи. Найкращі роботи ми покажемо в УКУ 6 травня на Дні відкритих дверей гуманітарного факультету.      Також відеороботи переможців включать до спеціальної програми молодіжного фестивалю “Зашків 2017”.      Детальнішу інформацію про конкурс, вимоги, критерії оцінювання, журі читай на сайті http://vstup.ucu.edu.ua/kapsula-chasu/      Форма фільму довільна. Тривалість фільму від 1 до 5 хвилин. Обов’язковими є вступні та заключні титри, де просимо зазначити авторську назву, інформацію про режисера, оператора та автора відео.      Про результати конкурсу буде повідомлено 1 травня.      Візьми до рук камеру і розкажи свою особливу історію!

     Першоджерело – Biggggidea.com