Інженеринг-фест 2016

     Сьогодні, 10 грудня, у Центрі науково-технічної творчості молоді «Сфера» проходив Міський інженерний конкурс учнівської молоді «Інжнерінг-фест 2016».

     Цей конкурс об’єднав учасників конструкторських студій та гуртків не тільки столиці, а й з усієї країни – одна з команд приїхала з міста Дніпро.

     У конкурсі брали участь вихованці Центру технічної творчості та професійної орієнтації шкільної молоді Дарницького району (команда «БЕМС!»), КПНЗ «ДОЦНТТ та ІТУМ» м. Дніпро (команда «Переможець!»), Станції юних техніків – Центр науково-технічної творчості молоді Дніпровського району, ЦНТТМ «Сфера» (команда «Лідери!»), Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району (команда «Форсаж» та «ІВАН ВАСИЛЬОВИЧ») та Навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді м. Києва.

     Конкурс проходив у два тури – теоретичний та практичний. У рамках теоретичного туру учасники вирішували логічні, технічні задачі та завдання практичної спрямованості. У другому турі вихованці створювали ескіз та креслення кишенькового ліхтарика, а компетентне журі, у складі керівників гуртків технічного спрямування Марченко Б. З., Наконечного В. Г., провідного спеціаліста Державного космічного агенства України Носова В. П., голови методичного об’єднання вчителів трудового навчання Оболонсього району Тимківа М. І., а також дирекції ЦНТТМ «Сфера» Тихопія О. Я., Бризгалової Н. О., Липецького О. П. та завідучої оргнізаційно-масовим відділом ЦТТ та ПОШМ Дарнького району Кравець А. Г. визначало найкращі роботи за кількома параметрами: технічне вирішення, естетичне оформлення, дієвість винаходу, а також презентація готового виробу.

   Найкращими, за рішенням журі, стала команда «Бемс» ЦТТ та ПОШМ Дарницького району м. Києва. Вихованці Центру продемонстрували професійне володіння теоретичним матеріалом та креативно підійшли до створення конкурсного виробу, що найбільше сподобався журі та усім глядачам. Переможців нагородили представники Державного комічного агенства України.

     Друге місце посіла команда «Переможець» з КПНЗ «ДОЦНТТ та ІТУМ» м. Дніпро, третє – команда «Лідери» ЦНТТМ «Сфера» м. Київ.

     Усі присутні висловили свою вдячність адміністрації ЦНТТМ «Сфера» за організацію та проведення цікаво та високопофесійного конкурсу «Інженрінг-фест 2016». Учасники отримали іменні дипломи та солодкі подарунки.