Святковий концерт до Дня вчителя

    
     Професійне свято всіх працівників сфери освіти відзначається ще з 1965 року. В Україні День вчителя, згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року, відзначається в першу неділю жовтня.

     Цей день покликаний привернути увагу до становища вчителів у суспільстві, їх ролі в освіті та розвитку. Адже вчителя – це не тільки люди, які викладають науки, вчителя — це наставники молодого покоління, які готують їх до дорослого життя. Понад 100 держав у світі відзначають День вчителя!

     День вчителя, мабуть, найулюбленіше свято не тільки самих вчителів, а й учнів. Це день квітів, привітань, яскравих стінгазет та святкових концертів, які готують учні.

     Наш Центр не залишився осторонь святкувань. Окрема, в “Сфері” відбувся святковий концерт. Зі своїми вітальними номерами на сцені виступили колективи бально-спортивного та сучасного танцю, музичне привітання пролунало від вокального гуртка, а викладачі на чолі із заступником директора Тетяною Олексіївною Петренко перевірили свою інтуїцію, відгадуючи своїх колег за описом їх вихованців.