Свято початку навчального року в “Сфері”

    

     Традиційно на початку вересня в Центрі науково-технічної творчості молоді «Сфера» проходить свято, присвячене початку нового навчального року. 

     На майданчику біля «Сфери» 8 вересня 2016 року зібралось більше 300 мешканців Оболоні – батьки, діти, бабусі, адже в цей день одночасно можна побачити все, чим займаються вихованці Центру у свій вільний час.    

     Щоб визначитись із напрямом занять, діти та дорослі з великим задоволенням знайомились з роботою гуртків Центру, спостерігали за запусками спортивних моделей, а також приймали участь у майстер-класах. Свої вміння та високу майстерність продемонстрували вихованці художньо-естетичного напряму – гурток бально-спортивного танцю “Данс-Сфера”, гурток сучасного танцю “Dream Team” та вокальна студія “Глорія”. В святковій програмі прозвучали пісні українських авторів, а також виконувались танцювальні номери під супровід української музики.

     З нагоди початку нового навчального року дирекція Центру відзначила кращих своїх вихованців. Переможці багатьох конкурсів, змагань, виставок отримали цінні подарунки та були нагороджені грамотами за високі досягнення та активну участь у житті Центру. Зі сцени прозвучали найкращі вітання та побажання від адміністрації Центру, батьків, вчителів, вихованців.