«TRAVEL NOTES» (конкурс історій про подорожі)

     Запрошуємо до участі журналістів та мандрівників! Конкурс “TRAVEL NOTES” – унікальна можливість поділитися зі світом своїми враженнями від черговох подорожі!

    Усім нам подобається подорожувати, бо як зауважив Альбер Камю: «Подорож як найбільша наука і серйозна наука допомагає нам знову знайти себе». Але, окрім якогось філософсько-пізнавального змісту, подорожі мають фізичний вимір – це завжди певні випробування і пригоди. Іноді це дуже неприємні та «переломні» моменти, іноді ж, навпаки, дуже веселі та радісні, які хочеш закарбувати в пам’яті надовго.

     Дуже часто мандрівники ведуть щоденники, де занотовують якісь особливі моменти. І як бачимо, часом вони мають велику користь та вплив, як от нотатки епохи Великих географічних відкриттів чи сучасні тревел-блоги.      Тож і ми вирішили дізнатися, що відбувається з Вами під час подорожі та укласти збірник тревел-історій 🙂 Бо «Світ – це книжка і той, хто не подорожує, читає лише одну сторінку» © Св. Аугустин.      Якщо Ви не проти поділитися з нами Вашими цікавими історіями мандрувань, то надсилайте їх на пошту post.dannissimo@gmail.com 🙂 (обов’язково в «темі» листа вкажіть [КОНКУРС «TRAVEL NOTES»])      Вимоги: – 1 людина може надіслати максимум 5 історій; – 1 історія = 1-2 друкованих сторінки (до 3 тис. знаків); – мова написання – українська; – фото-факти теж вітаються 🙂 – розкажіть у двох-трьох реченнях про себе 🙂      Дедлайн – 1 травня 2017 року

     Першоджерело – Biggggidea.com