Вихованці Центру – за енергозбереження!

     Вихованці гуртків “Юний винахідник” і “Робототехніка та електроніка” представляють ЦНТТМ “Сфера” на Всеукраїнському конкурсі молодіжних проектів з енергозбереження “Енергія і середовище”.

     Конкурс проводиться за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України та Національної екологічної ради України з метою пошуку та підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до навчально-практичної діяльності з проблем енергоефективності та раціонального використання ресурсів.

     Центр “Сфера” на І етапі Всеукраїнського конкурсу “Енергія і середовище” у 2016-2017 навчальному році представлений чотирма проектами:

  1. “Енергоефективний світильник” (Дайлідоніс Леонід, гурток “Робототехніка та електроніка”, керівник – Медовар Сергій Борисович)
  2. “Акумулююча гідро-вітро електростанція” (Срібний Валерій, гурток “Юний винахідник”, керівник – Верхман Олександр Аркадійович)
  3. “Висотна вітро-електростанція” (Кохтюк Денис, гурток “Юний винахідник”, керівник – Верхман Олександр Аркадійович)
  4. “Поромні ГЕС” (Чорний Олександр, гурток “Юний винахідник”, керівник – Верхман Олександр Аркадійович)

 

     Очний етап конкурсу відбудеться 16-17 лютого 2017 року у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді за адресою: м.Київ, вул.Вишгородська, 19